- Advertentie (?) -

Live: Stormschades in Barendrecht: Dakbedekking van gebouw aan de 2e Barendrechtseweg gewaaid (2 updates)

Vrijdag 18 februari 2022, 16:57:50Reageer via Facebook ()

Stormschades in Barendrecht: Dakbedekking van gebouw aan de 2e Barendrechtseweg gewaaid. Betreft een winkel/loods thv de wijk Molenvliet.

Live updates over meldingen in Barendrecht via: https://barendrechtnu.nl/live

Brandweerlieden voor beide brandweervoertuigen van brandweer Barendrecht zijn zojuist opgeroepen om paraat te staan/diverse meldingen af te handelen. De veiligheidsregio krijgt zoveel meldingen dat er 3 'decentrale meldkamers' zijn opgezet om de kleinere, minder urgentie, stormschade meldingen af te handelen zodat de meldkamer vrij blijft voor spoedgevallen.

Volg BarendrechtNU Live voor updates over de storm(schades) in Barendrecht. Foto's insturen kan via Facebook, Twitter of via de website: https://barendrechtnu.nl/fotos-insturen

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 2 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:15:57, vrijdag 18 februari 2022

    Brandweer met spoed ter plaatse bij losgeraakt max-hoogte bord aan de Breslau. Bord weggehaald, brandweer gaat door naar volgende meldingen.

  2. 16:57:50, vrijdag 18 februari 2022

    Stormschades in Barendrecht: Dakbedekking van gebouw aan de 2e Barendrechtseweg gewaaid. Betreft een winkel/loods thv de wijk Molenvliet. Live updates over meldingen in Barendrecht via: https://barendrechtnu.nl/live Brandweerlieden voor beide brandweervoertuigen van brandweer Barendrecht zijn zojuist opgeroepen om paraat te staan/diverse meldingen af te handelen. De veiligheidsregio krijgt zoveel meldingen dat er 3 'decentrale meldkamers' zijn opgezet om de kleinere, minder urgentie, stormschade meldingen af te handelen zodat de meldkamer vrij blijft voor spoedgevallen. Volg BarendrechtNU Live voor updates over de storm(schades) in Barendrecht. Foto's insturen kan via Facebook, Twitter of via de website: https://barendrechtnu.nl/fotos-insturen

Reageren op: Stormschades in Barendrecht: Dakbedekking van gebouw aan de 2e Barendrechtseweg gewaaid ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.