Live: 10 politiewagens en vele agenten in kogelwerende vesten aan de Leeuwenburg (1 updates)

Zaterdag 8 januari 2022, 20:07:14Reageer via Facebook ()

10 politiewagens en vele agenten in kogelwerende vesten aan de Leeuwenburg. Rond 19:30 uur zagen wijkbewoners een groot aantal politieauto's de wijk inrijden. Op de Leeuwenburg stonden korte tijd zo'n 10 politievoertuigen tussen de Vossenburg en Konijnenburg. De agenten liepen in kogelwerende vesten. Politie bij (ten minste) 1 woning aan de deur geweest thv de Zwijnenburg. Vooralsnog onbekend om wat voor melding het precies ging. De politie doet de vesten aan als er melding wordt gemaakt van mogelijke (vuur)wapens. Meeste politie inmiddels weer vertrokken.

Update 10 jan: Het betrof een melding van een ruzie in de relationele sfeer waarbij gedreigd zou zijn met een vuurwapen. Eén man werd aangehouden, maar direct ook weer vrijgelaten nadat bleek dat er geen sprake was van een bedreiging. Ook geen vuurwapen aangetroffen.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:07:14, zaterdag 8 januari 2022

    10 politiewagens en vele agenten in kogelwerende vesten aan de Leeuwenburg. Rond 19:30 uur zagen wijkbewoners een groot aantal politieauto's de wijk inrijden. Op de Leeuwenburg stonden korte tijd zo'n 10 politievoertuigen tussen de Vossenburg en Konijnenburg. De agenten liepen in kogelwerende vesten. Politie bij (ten minste) 1 woning aan de deur geweest thv de Zwijnenburg. Vooralsnog onbekend om wat voor melding het precies ging. De politie doet de vesten aan als er melding wordt gemaakt van mogelijke (vuur)wapens. Meeste politie inmiddels weer vertrokken. Update 10 jan: Het betrof een melding van een ruzie in de relationele sfeer waarbij gedreigd zou zijn met een vuurwapen. Eén man werd aangehouden, maar direct ook weer vrijgelaten nadat bleek dat er geen sprake was van een bedreiging. Ook geen vuurwapen aangetroffen.

Reageren op: 10 politiewagens en vele agenten in kogelwerende vesten aan de Leeuwenburg ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de actuele treintijden van NS station Barendrecht