Live: Ongeval met letsel op de fly-over A15 naar A29 afrit Carnisselande (1 updates)

Zaterdag 11 december 2021, 12:10:47Reageer via Facebook ()

Ongeval met letsel op de fly-over A15 naar A29 afrit Carnisselande. Verkeer kan over 1 vd 2 rijbanen langs het ongeval. Het is langzaam aan filerijden richting de afrit Carnisselande, Kilweg; iedereen moet er hier af ivm de afsluiting van de Heinenoordtunnel (richting het zuiden) dit weekend.

Bergingsbedrijf zojuist vertrokken met 1 personenauto met flinke schade aan de voorzijde. Politie, ambulance en Rijkswaterstaat nog aanwezig. Voertuig vermoedelijk tegen vangrail geklapt; Medewerker van Rijkswaterstaat controleert de vangrail zojuist.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 12:10:47, zaterdag 11 december 2021

    Ongeval met letsel op de fly-over A15 naar A29 afrit Carnisselande. Verkeer kan over 1 vd 2 rijbanen langs het ongeval. Het is langzaam aan filerijden richting de afrit Carnisselande, Kilweg; iedereen moet er hier af ivm de afsluiting van de Heinenoordtunnel (richting het zuiden) dit weekend. Bergingsbedrijf zojuist vertrokken met 1 personenauto met flinke schade aan de voorzijde. Politie, ambulance en Rijkswaterstaat nog aanwezig. Voertuig vermoedelijk tegen vangrail geklapt; Medewerker van Rijkswaterstaat controleert de vangrail zojuist.

Reageren op: Ongeval met letsel op de fly-over A15 naar A29 afrit Carnisselande ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen