- Advertentie (?) -

Live: Auto op zijn kop op kruispunt Barendrechtseweg / Dierensteinweg (1 updates)

Woensdag 24 november 2021, 17:37:39Reageer via Facebook ()

Auto op zijn kop op kruispunt Barendrechtseweg / Dierensteinweg. Lange files op alle wegen rond het kruispunt. Afslag richting Henry Dunantlaan momenteel niet beschikbaar (af en toe gaan auto's er langs, is krap, maar politie lijkt het vooralsnog toe t staan). De bestuurder is mee in de ambulance (niet op brancard, rapid responder ambulance). De oudere vrouw is voor zover bekend niet gewond geraakt, maar moest nog wel even van de schrik bekomen.

De politie is ter plaatse en spreekt met betrokkenen en/of getuigen. Een verkeersregelaar probeerde zojuist het verkeer te laten doorstromen, inmiddels zijn de verkeerslichten weer leidende voor de kruising.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:37:39, woensdag 24 november 2021

    Auto op zijn kop op kruispunt Barendrechtseweg / Dierensteinweg. Lange files op alle wegen rond het kruispunt. Afslag richting Henry Dunantlaan momenteel niet beschikbaar (af en toe gaan auto's er langs, is krap, maar politie lijkt het vooralsnog toe t staan). De bestuurder is mee in de ambulance (niet op brancard, rapid responder ambulance). De oudere vrouw is voor zover bekend niet gewond geraakt, maar moest nog wel even van de schrik bekomen. De politie is ter plaatse en spreekt met betrokkenen en/of getuigen. Een verkeersregelaar probeerde zojuist het verkeer te laten doorstromen, inmiddels zijn de verkeerslichten weer leidende voor de kruising.

Reageren op: Auto op zijn kop op kruispunt Barendrechtseweg / Dierensteinweg ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.