- Advertentie (?) -

Live: HEMA Outlet opent deuren op de Middenbaan (1 updates)

Maandag 22 november 2021, 13:04:40Reageer via Facebook ()

HEMA Outlet opent deuren op de Middenbaan in Barendrecht. Vanmiddag om 12:00 uur heeft de (nieuwe) HEMA Outlet in de overdekte passage op de Middenbaan de deuren geopend.

Tijdens de openingsweek is de winkel tot 17:30 uur geopend (vrijdag tot 18:00 uur). Volgens de flyer op de ruit is de winkel zaterdag en zondag gesloten (in de openingsweek).

Zie ook het eerdere artikel: https://barendrechtnu.nl/nieuws/ondernemen/35974/hema-werkt-aan-outlet-winkel-op-de-middenbaan

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 13:04:40, maandag 22 november 2021

    HEMA Outlet opent deuren op de Middenbaan in Barendrecht. Vanmiddag om 12:00 uur heeft de (nieuwe) HEMA Outlet in de overdekte passage op de Middenbaan de deuren geopend. Tijdens de openingsweek is de winkel tot 17:30 uur geopend (vrijdag tot 18:00 uur). Volgens de flyer op de ruit is de winkel zaterdag en zondag gesloten (in de openingsweek). Zie ook het eerdere artikel: https://barendrechtnu.nl/nieuws/ondernemen/35974/hema-werkt-aan-outlet-winkel-op-de-middenbaan

Reageren op: HEMA Outlet opent deuren op de Middenbaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.