- Advertentie (?) -

Live: Rookontwikkeling bij elektra/stadsverwarming huisje aan de Waddenring (1 updates)

Donderdag 18 november 2021, 23:05:02Reageer via Facebook ()

Rookontwikkeling bij elektra/stadsverwarming huisje aan de Waddenring. Brandweer, politie en Stedin ter plaatse. Brandweer heeft uit voorzorg de slangen uitgerold en pomp water uit de naastgelegen sloot. Vooralsnog geen vuur/brand om te blussen. De hulpdiensten maken een plan van aanpak. Medewerker van Stedin inmiddels ook ter plaatse.

Politie controleert naastgelegen complex ivm woningen van (mogelijk) bewoners op leeftijd. Het elektra huisje staat vlak voor het complex.

Update: Het eiland 'Waddenring' heeft even voor middernacht zonder elektriciteit gezet. De stroomvoorziening werd uitgeschakeld om het elektrahuisje te kunnen controleren. Inmiddels hebben de bewoners weer stroom.

Nog een aantal foto's van de inzet: https://twitter.com/BarendrechtnuNL/status/1461460422180188160

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 23:05:03, donderdag 18 november 2021

    Rookontwikkeling bij elektra/stadsverwarming huisje aan de Waddenring. Brandweer, politie en Stedin ter plaatse. Brandweer heeft uit voorzorg de slangen uitgerold en pomp water uit de naastgelegen sloot. Vooralsnog geen vuur/brand om te blussen. De hulpdiensten maken een plan van aanpak. Medewerker van Stedin inmiddels ook ter plaatse. Politie controleert naastgelegen complex ivm woningen van (mogelijk) bewoners op leeftijd. Het elektra huisje staat vlak voor het complex. Update: Het eiland 'Waddenring' heeft even voor middernacht zonder elektriciteit gezet. De stroomvoorziening werd uitgeschakeld om het elektrahuisje te kunnen controleren. Inmiddels hebben de bewoners weer stroom. Nog een aantal foto's van de inzet: https://twitter.com/BarendrechtnuNL/status/1461460422180188160

Reageren op: Rookontwikkeling bij elektra/stadsverwarming huisje aan de Waddenring ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.