Live: Aanhanger met aggregaat en deel van bestelbus uitgebrand aan de Zweth (1 updates)

Dinsdag 26 oktober 2021, 10:22:22Reageer via Facebook ()

Aanhanger met aggregaat en deel van bestelbus uitgebrand aan de Zweth. De brandweer heeft de brand kunnen blussen. De aanhanger met aggregaat/(waterdruk)pomp erop is volledig uitgebrand. Ook de achterzijde van de bestelbus is ernstig beschadigd geraakt door het vuur. Het is een bedrijfsauto van een glazenwassen/gevelreiniger.

Zwart rookwolken trokken enige tijd vanaf bedrijventerrein Dierenstein langs het spoor over de snelweg A15 bij Barendrecht.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 10:22:22, dinsdag 26 oktober 2021

    Aanhanger met aggregaat en deel van bestelbus uitgebrand aan de Zweth. De brandweer heeft de brand kunnen blussen. De aanhanger met aggregaat/(waterdruk)pomp erop is volledig uitgebrand. Ook de achterzijde van de bestelbus is ernstig beschadigd geraakt door het vuur. Het is een bedrijfsauto van een glazenwassen/gevelreiniger. Zwart rookwolken trokken enige tijd vanaf bedrijventerrein Dierenstein langs het spoor over de snelweg A15 bij Barendrecht.

Reageren op: Aanhanger met aggregaat en deel van bestelbus uitgebrand aan de Zweth ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Vergunningen kaart. Alle bekendgemaakte vergunningen in de gemeente Barendrecht