Live: Motorrijder gewond bij ongeval in bocht Sweelincklaan (1 updates)

Zondag 10 oktober 2021, 14:57:46Reageer via Facebook ()

Motorrijder gewond bij ongeval in bocht Sweelincklaan. De motor is door onbekende oorzaak uit de bocht geraakt, heeft een boom geschampt en is op het grasveld naast de weg tot stilstand gekomen. De motorrijder zelf lag op het fietspad. Hij is inmiddels op de brancard geplaatst en word aan zijn letsel behandeld in de ambulance. Diverse omstanders hebben eerste hulp verleend.

De motor reed vanaf de rotonde bij de Bachlaan richting de rotonde bij de Middeldijk. Het ongeval gebeurde bij het uitkomen van de S-bocht.

Het verkeer kan (voorzichtig) langs het ongeval over de Sweelincklaan.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:57:46, zondag 10 oktober 2021

    Motorrijder gewond bij ongeval in bocht Sweelincklaan. De motor is door onbekende oorzaak uit de bocht geraakt, heeft een boom geschampt en is op het grasveld naast de weg tot stilstand gekomen. De motorrijder zelf lag op het fietspad. Hij is inmiddels op de brancard geplaatst en word aan zijn letsel behandeld in de ambulance. Diverse omstanders hebben eerste hulp verleend. De motor reed vanaf de rotonde bij de Bachlaan richting de rotonde bij de Middeldijk. Het ongeval gebeurde bij het uitkomen van de S-bocht. Het verkeer kan (voorzichtig) langs het ongeval over de Sweelincklaan.

Reageren op: Motorrijder gewond bij ongeval in bocht Sweelincklaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Vergunningen kaart. Alle bekendgemaakte vergunningen in de gemeente Barendrecht