Live: Jongen gewond bij aanrijding scooter/fiets op het Kooiwalpad (1 updates)

Vrijdag 10 september 2021, 14:44:49Reageer via Facebook ()

Jongen gewond bij aanrijding scooter/fiets op het Kooiwalpad. Ambulance ter plaatse. Fietser heeft (in ieder geval) beenletsel. Gaat nu op de brancard de ambulance in. Politie ook aanwezig, spreekt inmiddels met de bestuurder van de scooter. Agenten assisteren bij de verdere afhandeling.

Locatie van het incident was niet direct duidelijk uit de 112 melding van de melder. Ambulance werd in eerste instantie opgeroepen naar de Henry Dunantlaan, moest daarna ivm tunneltjes 2x omrijden toen duidelijk werd dat het ongeval op het Kooiwalpad had plaatsgevonden.

Het is momenteel druk op het fietspad, maar fietsers en scooters kunnen (voorzichtig) langs het ongeval.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:44:49, vrijdag 10 september 2021

    Jongen gewond bij aanrijding scooter/fiets op het Kooiwalpad. Ambulance ter plaatse. Fietser heeft (in ieder geval) beenletsel. Gaat nu op de brancard de ambulance in. Politie ook aanwezig, spreekt inmiddels met de bestuurder van de scooter. Agenten assisteren bij de verdere afhandeling. Locatie van het incident was niet direct duidelijk uit de 112 melding van de melder. Ambulance werd in eerste instantie opgeroepen naar de Henry Dunantlaan, moest daarna ivm tunneltjes 2x omrijden toen duidelijk werd dat het ongeval op het Kooiwalpad had plaatsgevonden. Het is momenteel druk op het fietspad, maar fietsers en scooters kunnen (voorzichtig) langs het ongeval.

Reageren op: Jongen gewond bij aanrijding scooter/fiets op het Kooiwalpad ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.