Live: Politie bij melding van schietpartij op parkeerplaats Vrijenburgweg (1 updates)

Zondag 5 september 2021, 08:26:24Reageer via Facebook ()

Politie bij melding van schietpartij op parkeerplaats Vrijenburgweg. Agenten in kogelwerende vesten zijn ter plaatse op de parkeerplaats bij de Vrijenburgplas. Meerdere personen (minstens 2) uit auto's op de parkeerplaats worden momenteel staande gehouden. Politie onderzoekt de melding. Vooralsnog onbekend of er daadwerkelijk is geschoten.

Update 08:35: Vier politievoertuigen en motoragent inmiddels weer vertrokken. Nog geen officiële info mbt de schietpartij, maar lijkt te gaan om conflict tussen twee partijen op de parkeerplaats.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 08:26:25, zondag 5 september 2021

    Politie bij melding van schietpartij op parkeerplaats Vrijenburgweg. Agenten in kogelwerende vesten zijn ter plaatse op de parkeerplaats bij de Vrijenburgplas. Meerdere personen (minstens 2) uit auto's op de parkeerplaats worden momenteel staande gehouden. Politie onderzoekt de melding. Vooralsnog onbekend of er daadwerkelijk is geschoten. Update 08:35: Vier politievoertuigen en motoragent inmiddels weer vertrokken. Nog geen officiële info mbt de schietpartij, maar lijkt te gaan om conflict tussen twee partijen op de parkeerplaats.

Reageren op: Politie bij melding van schietpartij op parkeerplaats Vrijenburgweg ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU agenda