Live: Melding van een brand bij Bakkerij Pot aan de Singel (1 updates)

Woensdag 11 augustus 2021, 09:53:44Reageer via Facebook ()

Melding van een brand bij Bakkerij Pot aan de Singel. Rookontwikkeling in het gebouw. Brandweer heeft controle uitgevoerd. Zou zijn gegaan om een brand in/bij een verwarmingselement. Situatie onder controle. Geen verdere brandweerinzet nodig.

Politie assisteert nog bij een "aanrijding": een personenauto stond te ver uit de kant/niet volledig tegen de stoeprand vd weg geparkeerd waardoor deze is geraakt door de brandweerauto. Brandweer paste er niet door en moest achterruit. Eigenaar vd auto achterhaald, schade aan het voertuig wordt nu afgehandeld.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 09:53:44, woensdag 11 augustus 2021

    Melding van een brand bij Bakkerij Pot aan de Singel. Rookontwikkeling in het gebouw. Brandweer heeft controle uitgevoerd. Zou zijn gegaan om een brand in/bij een verwarmingselement. Situatie onder controle. Geen verdere brandweerinzet nodig. Politie assisteert nog bij een "aanrijding": een personenauto stond te ver uit de kant/niet volledig tegen de stoeprand vd weg geparkeerd waardoor deze is geraakt door de brandweerauto. Brandweer paste er niet door en moest achterruit. Eigenaar vd auto achterhaald, schade aan het voertuig wordt nu afgehandeld.

Reageren op: Melding van een brand bij Bakkerij Pot aan de Singel ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de actuele treintijden van NS station Barendrecht