Live: Traumahelikopter geland voor melding van reanimatie op fietspad Boerhaavelaan, hulpdiensten massaal aanwezig (1 updates)

Vrijdag 4 juni 2021, 16:43:36Reageer via Facebook ()

Traumahelikopter geland voor melding van reanimatie op fietspad Boerhaavelaan, hulpdiensten massaal aanwezig. Fietspad is afgesloten.

Persoon in ambulance. Trauma arts inmiddels ook aangekomen en in ambulance. Snel (verkeers)politievoertuig ter plaatse ivm mogelijk spoedtransport; die is kort na aankomst weer vertrokken.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 16:43:36, vrijdag 4 juni 2021

    Traumahelikopter geland voor melding van reanimatie op fietspad Boerhaavelaan, hulpdiensten massaal aanwezig. Fietspad is afgesloten. Persoon in ambulance. Trauma arts inmiddels ook aangekomen en in ambulance. Snel (verkeers)politievoertuig ter plaatse ivm mogelijk spoedtransport; die is kort na aankomst weer vertrokken.

Reageren op: Traumahelikopter geland voor melding van reanimatie op fietspad Boerhaavelaan, hulpdiensten massaal aanwezig ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.