Live: Stormschades aan de Bark en aan de Hulstwede (1 updates)

Dinsdag 4 mei 2021, 08:19:14Reageer via Facebook ()

Stormschades aan de Bark en aan de Hulstwede. De brandweer werd om 07:00 uur vanochtend opgeroepen voor een omgewaaide boom aan de Bark. De boom blokkeerde de parkeervakken. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd.

Rond 7:45 uur werd de brandweer (uit Rotterdam) opgeroepen voor een omgewaaide boom aan de Hulstwede. Deze zou deels op een auto terecht zijn gekomen. De brandweer was uiteindelijk niet nodig, de 'bomenploeg' van de gemeente was al met flink wat materieel aanwezig om de omgewaaide boom in stukken te zagen en direct te vernietigen in de versnipperaar. De geparkeerde auto heeft schade opgelopen aan de voorzijde (verlichting/motorkap).

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 08:19:14, dinsdag 4 mei 2021

    Stormschades aan de Bark en aan de Hulstwede. De brandweer werd om 07:00 uur vanochtend opgeroepen voor een omgewaaide boom aan de Bark. De boom blokkeerde de parkeervakken. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd. Rond 7:45 uur werd de brandweer (uit Rotterdam) opgeroepen voor een omgewaaide boom aan de Hulstwede. Deze zou deels op een auto terecht zijn gekomen. De brandweer was uiteindelijk niet nodig, de 'bomenploeg' van de gemeente was al met flink wat materieel aanwezig om de omgewaaide boom in stukken te zagen en direct te vernietigen in de versnipperaar. De geparkeerde auto heeft schade opgelopen aan de voorzijde (verlichting/motorkap).

Reageren op: Stormschades aan de Bark en aan de Hulstwede ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen