- Advertentie (?) -

Live: Aanrijding motor en auto op de A29, twee rijstroken afgesloten (1 updates)

Zondag 21 februari 2021, 12:38:40Reageer via Facebook ()

Ongeval met motorrijder op de A29, twee rijstroken afgesloten. De bestuurder vd motor is op letsel gecontroleerd door ambulancepersoneel. Kon op eigen benen richting ambulance voor nadere controle. Politie spreekt met inzittenden van betrokken personenauto en getuigen. De motor gaat mee op het bergingsvoertuig. Ongeval vond plaats thv de Voordijk.

De snelweg is korte tijd even volledig afgesloten geweest ivm het naar de kant halen (meest linker naar meest rechter rijstrook) van een betrokken personenauto. Inmiddels filevorming tot de A15 knooppunt Vaanplein. Weg zal naar verwachting over niet al te lange tijd weer worden vrijgegeven.

De motorrijder gaat mee in de ambulance richting het ziekenhuis.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 12:38:40, zondag 21 februari 2021

    Ongeval met motorrijder op de A29, twee rijstroken afgesloten. De bestuurder vd motor is op letsel gecontroleerd door ambulancepersoneel. Kon op eigen benen richting ambulance voor nadere controle. Politie spreekt met inzittenden van betrokken personenauto en getuigen. De motor gaat mee op het bergingsvoertuig. Ongeval vond plaats thv de Voordijk. De snelweg is korte tijd even volledig afgesloten geweest ivm het naar de kant halen (meest linker naar meest rechter rijstrook) van een betrokken personenauto. Inmiddels filevorming tot de A15 knooppunt Vaanplein. Weg zal naar verwachting over niet al te lange tijd weer worden vrijgegeven. De motorrijder gaat mee in de ambulance richting het ziekenhuis.

Reageren op: Aanrijding motor en auto op de A29, twee rijstroken afgesloten ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.