- Advertentie (?) -

Live: Aan de Mollenburg / Avenue Carré heeft een bestelbus schade gereden, de bestuurder is daarna vertrokken (1 updates)

Zaterdag 20 februari 2021, 22:15:21Reageer via Facebook ()

Aan de Mollenburg / Avenue Carré heeft een bestelbus schade gereden, de bestuurder is daarna vertrokken. Omwonenden hoorden een harde klap en zagen de bestelbus op een plek waar die niet hoort: onder de appartementen. De bus raakte een pilaar en raakte met het dak de wandelbrug. Een omwonende zag hoe de bestuurder afgebroken stukken van het busje bij de afvalcontainer legde.

Brandweer controleert de pilaren en wandelbrug vd gallerij. Politie heeft inmiddels een kenteken van de bestelbus van een supermarkt. Er is geen gevaar voor de bewoners.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 22:15:21, zaterdag 20 februari 2021

    Aan de Mollenburg / Avenue Carré heeft een bestelbus schade gereden, de bestuurder is daarna vertrokken. Omwonenden hoorden een harde klap en zagen de bestelbus op een plek waar die niet hoort: onder de appartementen. De bus raakte een pilaar en raakte met het dak de wandelbrug. Een omwonende zag hoe de bestuurder afgebroken stukken van het busje bij de afvalcontainer legde. Brandweer controleert de pilaren en wandelbrug vd gallerij. Politie heeft inmiddels een kenteken van de bestelbus van een supermarkt. Er is geen gevaar voor de bewoners.

Reageren op: Aan de Mollenburg / Avenue Carré heeft een bestelbus schade gereden, de bestuurder is daarna vertrokken ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.