- Advertentie (?) -

Live: Aanrijding crossmotor en fietser op de Voordijk, fietser per ambulance overgebracht naar ziekenhuis (1 updates)

Zaterdag 20 februari 2021, 17:20:13Reageer via Facebook ()

Aanrijding crossmotor en fietser op de Voordijk, fietser per ambulance overgebracht naar ziekenhuis. Bestuurder vd motor en bijrijder zijn lichtgewond geraakt. Politie heeft met getuigen gesproken. De situatie en getuigenverklaringen hebben de politie doen besluiten een onderzoek in te stellen naar het incident en specifiek de snelheid vd motor (onderzoek nu nog gaande). De bestuurder zelf gaf aan niet te hard te hebben gereden en zelfs nog remde ivm de kruising met de tram. Fietsers die hier de Voordijk willen oversteken moeten voorrang verlenen aan verkeer op de dijk (haaientanden).

Motoren op de Voordijk niet geliefd:
Een passant op een fiets uitte zijn boosheid richting de motorrijders: hij verweet ze dat ze al de hele dag op de dijk aan het racen waren. Een mevrouw die enige tijd later voorbij wandelde reageerde ook boos op de situatie en wilde dat motoren vanwege de overlast verboden moeten worden op de Voordijk.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:20:13, zaterdag 20 februari 2021

    Aanrijding crossmotor en fietser op de Voordijk, fietser per ambulance overgebracht naar ziekenhuis. Bestuurder vd motor en bijrijder zijn lichtgewond geraakt. Politie heeft met getuigen gesproken. De situatie en getuigenverklaringen hebben de politie doen besluiten een onderzoek in te stellen naar het incident en specifiek de snelheid vd motor (onderzoek nu nog gaande). De bestuurder zelf gaf aan niet te hard te hebben gereden en zelfs nog remde ivm de kruising met de tram. Fietsers die hier de Voordijk willen oversteken moeten voorrang verlenen aan verkeer op de dijk (haaientanden). Motoren op de Voordijk niet geliefd: Een passant op een fiets uitte zijn boosheid richting de motorrijders: hij verweet ze dat ze al de hele dag op de dijk aan het racen waren. Een mevrouw die enige tijd later voorbij wandelde reageerde ook boos op de situatie en wilde dat motoren vanwege de overlast verboden moeten worden op de Voordijk.

Reageren op: Aanrijding crossmotor en fietser op de Voordijk, fietser per ambulance overgebracht naar ziekenhuis ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de actuele treintijden van NS station Barendrecht