- Advertentie (?) -

Live: Brand in tuinhuisje aan het Zuidlaardermeer, brandweer blust na (1 updates)

Woensdag 30 december 2020, 17:03:49Reageer via Facebook ()

Brand in tuinhuisje aan het Zuidlaardermeer, brandweer blust na. Enige tijd flinke rookontwikkeling en vlammen uit/bij gastank. Buurtbewoner heeft snel kunnen ingrijpen, daardoor erger voorkomen, aldus brandweer. De gastank is door de brandweer uit het schuurtje gehaald en gekoeld met behulp van water uit de naastgelegen sloot.

Met de warmtebeeld camera is naar hotspots gezocht en is de schuur gekoeld. Brandweer gaat nu sloopwerkzaamheden verrichten (kettingzaag); het betreft een volledig houten overkapping in een achtertuin.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:03:49, woensdag 30 december 2020

    Brand in tuinhuisje aan het Zuidlaardermeer, brandweer blust na. Enige tijd flinke rookontwikkeling en vlammen uit/bij gastank. Buurtbewoner heeft snel kunnen ingrijpen, daardoor erger voorkomen, aldus brandweer. De gastank is door de brandweer uit het schuurtje gehaald en gekoeld met behulp van water uit de naastgelegen sloot. Met de warmtebeeld camera is naar hotspots gezocht en is de schuur gekoeld. Brandweer gaat nu sloopwerkzaamheden verrichten (kettingzaag); het betreft een volledig houten overkapping in een achtertuin.

Reageren op: Brand in tuinhuisje aan het Zuidlaardermeer, brandweer blust na ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen