Live: Aanrijding tussen 2 auto's op de Kilweg voor de oprit naar de A29 (1 updates)

Vrijdag 13 november 2020, 20:27:47Reageer via Facebook ()

Aanrijding tussen 2 auto's op de Kilweg voor de oprit naar de A29. Ambulance is ter plaatse ivm mogelijk letsel bij inzittenden. Verkeer kan in alle richtingen voorzichtig langs het ongeval. Bergingsbedrijf komt nu aan om de schadevoertuigen mee te nemen.

Update 2: De getuige die werd gezocht heeft zich gemeld en is inmiddels in contact gebracht met de betrokkene.

Update: Getuigenoproep: Betrokkene heeft na ongeval met één getuige gesproken (ene Marcel), maar zijn in hectiek vergeten telefoonnummers uit te wisselen. Getuige geweest? Mail nieuws@barendrechtnu.nl om in contact te komen met de betrokkene; "Op wat kneuzingen na is alles bij ons oke."

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:27:47, vrijdag 13 november 2020

    Aanrijding tussen 2 auto's op de Kilweg voor de oprit naar de A29. Ambulance is ter plaatse ivm mogelijk letsel bij inzittenden. Verkeer kan in alle richtingen voorzichtig langs het ongeval. Bergingsbedrijf komt nu aan om de schadevoertuigen mee te nemen. Update 2: De getuige die werd gezocht heeft zich gemeld en is inmiddels in contact gebracht met de betrokkene. Update: Getuigenoproep: Betrokkene heeft na ongeval met één getuige gesproken (ene Marcel), maar zijn in hectiek vergeten telefoonnummers uit te wisselen. Getuige geweest? Mail nieuws@barendrechtnu.nl om in contact te komen met de betrokkene; "Op wat kneuzingen na is alles bij ons oke."

Reageren op: Aanrijding tussen 2 auto's op de Kilweg voor de oprit naar de A29 ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Foto's pagina met daarop fotoalbums uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.