Live: Fietser aangereden op de rotonde 2e Barendrechtseweg / Jan Gilles Oemvliet (1 updates)

Maandag 21 september 2020, 16:31:20Reageer via Facebook ()

Fietser aangereden op de rotonde 2e Barendrechtseweg / Jan Gilles Oemvliet. Politie en ambulance met spoed ter plaatse. Oudere man van de fiets lag op de grond. Is overeind geholpen door de hulpdiensten, kon zelf weer staan. Lijkt mee te vallen. Verkeer kan voorzichtig langs het ongeval.

Update: De politie heeft laten weten dat het letsel gelukkig mee viel; man hoefde niet mee in de ambulance, hij is door de politie thuisgebracht.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 16:31:20, maandag 21 september 2020

    Fietser aangereden op de rotonde 2e Barendrechtseweg / Jan Gilles Oemvliet. Politie en ambulance met spoed ter plaatse. Oudere man van de fiets lag op de grond. Is overeind geholpen door de hulpdiensten, kon zelf weer staan. Lijkt mee te vallen. Verkeer kan voorzichtig langs het ongeval. Update: De politie heeft laten weten dat het letsel gelukkig mee viel; man hoefde niet mee in de ambulance, hij is door de politie thuisgebracht.

Reageren op: Fietser aangereden op de rotonde 2e Barendrechtseweg / Jan Gilles Oemvliet ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen