Live: Man gewond bij ongeval in achtertuin aan de Distel, hulpdiensten ter plaatse (1 updates)

Maandag 21 september 2020, 10:03:25Reageer via Facebook ()

Man gewond bij ongeval in achtertuin aan de Distel, hulpdiensten ter plaatse. Gaat volgens omwonenden om een val van de ladder die nog tegen de woning aan staat. De hulpverlening vond ook plaats nabij deze ladder. Man helemaal 'ingepakt' op de brancard en in de ambulance geplaatst. Onbekend letsel.

De traumahelikopter was ook opgeroepen, maar deze werd ter hoogte van Park Nieuweland afgemeld en kon toen direct terug naar Rotterdam Airport.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 10:03:25, maandag 21 september 2020

    Man gewond bij ongeval in achtertuin aan de Distel, hulpdiensten ter plaatse. Gaat volgens omwonenden om een val van de ladder die nog tegen de woning aan staat. De hulpverlening vond ook plaats nabij deze ladder. Man helemaal 'ingepakt' op de brancard en in de ambulance geplaatst. Onbekend letsel. De traumahelikopter was ook opgeroepen, maar deze werd ter hoogte van Park Nieuweland afgemeld en kon toen direct terug naar Rotterdam Airport.

Reageren op: Man gewond bij ongeval in achtertuin aan de Distel, hulpdiensten ter plaatse ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen