Live: Melding gebouwbrand in woning aan de Berlagedreef (1 updates)

Maandag 7 september 2020, 12:13:43Reageer via Facebook ()

Melding gebouwbrand in woning aan de Berlagedreef. De voordeur is zwart geblakerd. Politie en brandweer ter plaatse. Is daadwerkelijk een kleine brand geweest. Geen rook of vuur (meer) buiten zichtbaar. De brandweer gaat weer inpakken, maar niet voordat ze een troost beertje (knuffelbeer) aan een klein jongetje (jaar of 2) uit de betreffende woning hebben gegeven. Politie lijkt sporen veilig te gaan stellen.

De alarmering viel samen met de maandelijkse test van het luchtalarm. Daarnaast reden 2 politievoertuigen de verkeerde kant op, waardoor er korte tijd nog meer sirenes hoorbaar waren in de woonwijk. Extra tankautospuit en autoladder vd brandweer konden direct weer vertrekken.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 12:13:43, maandag 7 september 2020

    Melding gebouwbrand in woning aan de Berlagedreef. De voordeur is zwart geblakerd. Politie en brandweer ter plaatse. Is daadwerkelijk een kleine brand geweest. Geen rook of vuur (meer) buiten zichtbaar. De brandweer gaat weer inpakken, maar niet voordat ze een troost beertje (knuffelbeer) aan een klein jongetje (jaar of 2) uit de betreffende woning hebben gegeven. Politie lijkt sporen veilig te gaan stellen. De alarmering viel samen met de maandelijkse test van het luchtalarm. Daarnaast reden 2 politievoertuigen de verkeerde kant op, waardoor er korte tijd nog meer sirenes hoorbaar waren in de woonwijk. Extra tankautospuit en autoladder vd brandweer konden direct weer vertrekken.

Reageren op: Melding gebouwbrand in woning aan de Berlagedreef ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Vergunningen kaart. Alle bekendgemaakte vergunningen in de gemeente Barendrecht