Live: Auto tegen vangrail gebotst op fly-over van A15 naar A29 Carnisselande: Verbindingsweg afgesloten (1 updates)

Zaterdag 5 september 2020, 07:55:56Reageer via Facebook ()

Auto tegen vangrail gebotst op fly-over van A15 naar A29 Carnisselande: Verbindingsweg afgesloten. Gaat om een eenzijdig ongeval. Politie maakte melding van een ongeval met letsel, ambulance is met spoed ter plaatse gekomen. Bergingsbedrijf komt het schadevoertuig afvoeren.

Fly-over is (net als afgelopen zondag) afgesloten voor verkeer vanaf de A15 (vanuit Ridderkerk) alsook vanaf de Vaanweg Rotterdam. Rijkswaterstaat meldt dat (een deel van) de weg nog afgesloten zal blijven ivm reparatie van de vangrail.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 07:55:56, zaterdag 5 september 2020

    Auto tegen vangrail gebotst op fly-over van A15 naar A29 Carnisselande: Verbindingsweg afgesloten. Gaat om een eenzijdig ongeval. Politie maakte melding van een ongeval met letsel, ambulance is met spoed ter plaatse gekomen. Bergingsbedrijf komt het schadevoertuig afvoeren. Fly-over is (net als afgelopen zondag) afgesloten voor verkeer vanaf de A15 (vanuit Ridderkerk) alsook vanaf de Vaanweg Rotterdam. Rijkswaterstaat meldt dat (een deel van) de weg nog afgesloten zal blijven ivm reparatie van de vangrail.

Reageren op: Auto tegen vangrail gebotst op fly-over van A15 naar A29 Carnisselande: Verbindingsweg afgesloten ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen