- Advertentie (?) -

Live: Geen brand in Barendrecht: Affakkelen Shell Moerdijk zichtbaar in de lucht (1 updates)

Woensdag 12 augustus 2020, 22:49:51Reageer via Facebook ()

Geen brand in Barendrecht: Affakkelen Shell Moerdijk zichtbaar in de lucht

Veel bezoekers op de website van BarendrechtNU zijn vanavond op zoek naar info over een 'grote brand'. In de richting van de Oude Maas is in de lucht een grote 'wapperende oranje gloed' te zien. Het betreft hier het affakkelen bij Shell Moerdijk na een fabrieksstoring sinds vanochtend 9 uur. Omdat het donker wordt is de grote wapperende vlam tot op grote afstand zichtbaar. Shell Moerdijk (13 uur geleden): "Door een fabrieksstoring fakkelen we momenteel stevig.We doen er alles aan om de storing zo snel mogelijk op te lossen en de hinder voor de omgeving te minimaliseren."

Brandweer Zuid-Holland-Zuid: "De meldkamer ontvangt veel meldingen over een mogelijke brand. Voorkom overbelasting van de meldkamer. Bel niet over dit verschijnsel."

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 22:49:51, woensdag 12 augustus 2020

    Geen brand in Barendrecht: Affakkelen Shell Moerdijk zichtbaar in de lucht Veel bezoekers op de website van BarendrechtNU zijn vanavond op zoek naar info over een 'grote brand'. In de richting van de Oude Maas is in de lucht een grote 'wapperende oranje gloed' te zien. Het betreft hier het affakkelen bij Shell Moerdijk na een fabrieksstoring sinds vanochtend 9 uur. Omdat het donker wordt is de grote wapperende vlam tot op grote afstand zichtbaar. Shell Moerdijk (13 uur geleden): "Door een fabrieksstoring fakkelen we momenteel stevig.We doen er alles aan om de storing zo snel mogelijk op te lossen en de hinder voor de omgeving te minimaliseren." Brandweer Zuid-Holland-Zuid: "De meldkamer ontvangt veel meldingen over een mogelijke brand. Voorkom overbelasting van de meldkamer. Bel niet over dit verschijnsel."

Reageren op: Geen brand in Barendrecht: Affakkelen Shell Moerdijk zichtbaar in de lucht ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de actuele treintijden van NS station Barendrecht