Live: Achtervolging van rode crossmotor, politie doorzoekt wijk Nieuweland (1 updates)

Zondag 17 mei 2020, 17:38:59Reageer via Facebook ()

Achtervolging van rode crossmotor, politie doorzoekt wijk Nieuweland. Agenten doorzochten bedrijventerrein Vaanpark, sprongen in de auto en zaten toen met zwaailicht en sirene achter een rode crossmotor aan vanaf de Breslau richting Muziekplein. Daar raakte ze de motor uit het zicht. Wijk wordt doorzocht. Onduidelijk of er verband is met aanrijding aan de Carnisser Baan, daar kwamen de agenten vandaan (300m verderop). Hier was de sfeer al behoorlijk vijandig en opgefokt, onduidelijk of achtervolging hiermee te maken had.

Update: De motorrijder is rond 18:00 uur aangehouden thv de Dierensteinweg / IJsselmondse Randweg.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:38:59, zondag 17 mei 2020

    Achtervolging van rode crossmotor, politie doorzoekt wijk Nieuweland. Agenten doorzochten bedrijventerrein Vaanpark, sprongen in de auto en zaten toen met zwaailicht en sirene achter een rode crossmotor aan vanaf de Breslau richting Muziekplein. Daar raakte ze de motor uit het zicht. Wijk wordt doorzocht. Onduidelijk of er verband is met aanrijding aan de Carnisser Baan, daar kwamen de agenten vandaan (300m verderop). Hier was de sfeer al behoorlijk vijandig en opgefokt, onduidelijk of achtervolging hiermee te maken had. Update: De motorrijder is rond 18:00 uur aangehouden thv de Dierensteinweg / IJsselmondse Randweg.

Reageren op: Achtervolging van rode crossmotor, politie doorzoekt wijk Nieuweland ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Fietsendiefstallen kaart. Meldingen van fietseldiefstal in Barendrecht waarbij geweld is gebruikt.