Live: Aanrijding bestelbus en fietser op kruising Middeldijk / Strausslaan (1 updates)

Vrijdag 8 mei 2020, 12:57:32Reageer via Facebook ()

Aanrijding bestelbus en fietser op kruising Middeldijk / Strausslaan. Oudere man ligt al enige tijd op de grond, ambulance moest van ver komen. Politie en eerdere aanwezige ambulance medewerker hebben eerste hulp verleend. Kruispunt is afgesloten voor autoverkeer, fietsers kunnen er nog langs.

Man wordt overeind geholpen en gaat op de brancard mee naar ziekenhuis. Zoon vd aangereden man is ook ter plaatse geweest. In de hectiek van het moment biedt de bestuurder vd bestelbus excuses aan aan deze man, met daarbij een ferme handdruk.

Kruispunt gaat nu weer worden van vrijgegeven. Slachtoffer mee in ambulance.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 12:57:32, vrijdag 8 mei 2020

    Aanrijding bestelbus en fietser op kruising Middeldijk / Strausslaan. Oudere man ligt al enige tijd op de grond, ambulance moest van ver komen. Politie en eerdere aanwezige ambulance medewerker hebben eerste hulp verleend. Kruispunt is afgesloten voor autoverkeer, fietsers kunnen er nog langs. Man wordt overeind geholpen en gaat op de brancard mee naar ziekenhuis. Zoon vd aangereden man is ook ter plaatse geweest. In de hectiek van het moment biedt de bestuurder vd bestelbus excuses aan aan deze man, met daarbij een ferme handdruk. Kruispunt gaat nu weer worden van vrijgegeven. Slachtoffer mee in ambulance.

Reageren op: Aanrijding bestelbus en fietser op kruising Middeldijk / Strausslaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.