Live: Traumahelikopter geland op parkeerplaats van Sporthal de Driesprong voor medische noodsituatie Dorpsstraat-Oost (1 updates)

Zaterdag 28 maart 2020, 18:01:16Reageer via Facebook ()

Traumahelikopter geland op parkeerplaats van Sporthal de Driesprong voor medische noodsituatie Dorpsstraat-Oost. Ambulance ter plaatse bij een woning aan de dijk. Trauma arts inmiddels weer terug bij de helikopter, gaat zo weer vertrekken.

Update: De traumahelikopter werd aan het eind van de middag ingezet vanwege een ongeval bij de bouwplaats van een woning aan de Dorpsstraat-Oost. Het is onbekend of de persoon gewond is geraakt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden aldaar.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:01:16, zaterdag 28 maart 2020

    Traumahelikopter geland op parkeerplaats van Sporthal de Driesprong voor medische noodsituatie Dorpsstraat-Oost. Ambulance ter plaatse bij een woning aan de dijk. Trauma arts inmiddels weer terug bij de helikopter, gaat zo weer vertrekken. Update: De traumahelikopter werd aan het eind van de middag ingezet vanwege een ongeval bij de bouwplaats van een woning aan de Dorpsstraat-Oost. Het is onbekend of de persoon gewond is geraakt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden aldaar.

Reageren op: Traumahelikopter geland op parkeerplaats van Sporthal de Driesprong voor medische noodsituatie Dorpsstraat-Oost ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de actuele treintijden van NS station Barendrecht