Live: IKEA Barendrecht winkel en parkeerterrein ontruimd, terrein volledig afgesloten (1 updates)

Zondag 9 februari 2020, 15:58:31Reageer via Facebook ()

IKEA Barendrecht winkel en parkeerterrein ontruimd, terrein volledig afgesloten. Alle bezoekers worden weggestuurd door medewerkers vd winkel. De laatste auto's zijn zojuist weggegaan, alle hekken om de winkel zijn nu dicht. Geen enkele informatie beschikbaar over de reden of duur van de sluiting. Bezoekers zouden tijdens evacuatie te horen hebben gekregen dat het om een "technische storing" gaat. Al het autoverkeer maakt na aankomst rechtsomkeer...

Update 16:35 uur: IKEA laat weten dat ze zijn gesloten vanwege stormschade. De winkel gaat vandaag ook niet meer open.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 15:58:31, zondag 9 februari 2020

    IKEA Barendrecht winkel en parkeerterrein ontruimd, terrein volledig afgesloten. Alle bezoekers worden weggestuurd door medewerkers vd winkel. De laatste auto's zijn zojuist weggegaan, alle hekken om de winkel zijn nu dicht. Geen enkele informatie beschikbaar over de reden of duur van de sluiting. Bezoekers zouden tijdens evacuatie te horen hebben gekregen dat het om een "technische storing" gaat. Al het autoverkeer maakt na aankomst rechtsomkeer... Update 16:35 uur: IKEA laat weten dat ze zijn gesloten vanwege stormschade. De winkel gaat vandaag ook niet meer open.

Reageren op: IKEA Barendrecht winkel en parkeerterrein ontruimd, terrein volledig afgesloten ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de straatroven kaart met daarop details over straatroven in de afgelopen maanden/jaren in Barendrecht.