- Advertentie (?) -

Live: Agenten met bivakmutsen doorzoeken woning in de wijk Waterkant (1 updates)

Zondag 2 februari 2020, 18:12:53Reageer via Facebook ()

Agenten met bivakmutsen doorzoeken woning in de wijk Waterkant. De politie (vermoedelijk een arrestatieteam of Team Parate Eenheid) zou de woning al rond 16:45 uur zijn binnengestapt. Agenten doorzoeken kamer voor kamer de woning, waarbij ook alle kasten grondig worden doorzocht. Het is niet bekend of er (al) aanhoudingen zijn verricht.

Update 4 feb: De politie was nav een tip op zoek naar een vuurwapen, maar heeft deze niet aangetroffen: "We zijn daar naar binnen gegaan op basis van een tip dat de bewoner een vuurwapen zou hebben. Dat soort meldingen nemen we natuurlijk heel serieus. De bewoner is aangehouden en we hebben het huis doorzocht. Er is inderdaad geen wapen gevonden. Daarmee is de bewoner weer heengezonden en deze zaak geseponeerd en afgerond", aldus een woordvoerder van de politie.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:12:53, zondag 2 februari 2020

    Agenten met bivakmutsen doorzoeken woning in de wijk Waterkant. De politie (vermoedelijk een arrestatieteam of Team Parate Eenheid) zou de woning al rond 16:45 uur zijn binnengestapt. Agenten doorzoeken kamer voor kamer de woning, waarbij ook alle kasten grondig worden doorzocht. Het is niet bekend of er (al) aanhoudingen zijn verricht. Update 4 feb: De politie was nav een tip op zoek naar een vuurwapen, maar heeft deze niet aangetroffen: "We zijn daar naar binnen gegaan op basis van een tip dat de bewoner een vuurwapen zou hebben. Dat soort meldingen nemen we natuurlijk heel serieus. De bewoner is aangehouden en we hebben het huis doorzocht. Er is inderdaad geen wapen gevonden. Daarmee is de bewoner weer heengezonden en deze zaak geseponeerd en afgerond", aldus een woordvoerder van de politie.

Reageren op: Agenten met bivakmutsen doorzoeken woning in de wijk Waterkant ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de straatroven kaart met daarop details over straatroven in de afgelopen maanden/jaren in Barendrecht.