- Advertentie (?) -

Live: Scooter rijder vol in de zijkant van een ambulance gereden aan de Breslau, ambulance reed met spoed naar reanimatie meld (1 updates)

Vrijdag 6 september 2019, 12:31:09Reageer via Facebook ()

Scooter rijder vol in de zijkant van een ambulance gereden aan de Breslau, ambulance reed met spoed naar reanimatie melding. De scooter rijder heeft normaliter voorrang, maar de ambulance (de grote, niet het autootje die op het fietspad staat) reed met zwaailicht en sirene net weg vanaf de ambulancepost naar een reanimatie melding. De bestuurder vd scooter is in dezelfde (aangereden) ambulance behandeld aan zijn verwondingen, hij is inmiddels overgeplaatst in een andere ambulance. De bijrijder vd scooter is niet gewond geraakt. Politie handelt het incident ter plaatse af.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/31089/bestuurder-van-snorscooter-botst-op-ambulance-met-spoedmelding-aan-de-breslau

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 12:31:09, vrijdag 6 september 2019

    Scooter rijder vol in de zijkant van een ambulance gereden aan de Breslau, ambulance reed met spoed naar reanimatie melding. De scooter rijder heeft normaliter voorrang, maar de ambulance (de grote, niet het autootje die op het fietspad staat) reed met zwaailicht en sirene net weg vanaf de ambulancepost naar een reanimatie melding. De bestuurder vd scooter is in dezelfde (aangereden) ambulance behandeld aan zijn verwondingen, hij is inmiddels overgeplaatst in een andere ambulance. De bijrijder vd scooter is niet gewond geraakt. Politie handelt het incident ter plaatse af. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/31089/bestuurder-van-snorscooter-botst-op-ambulance-met-spoedmelding-aan-de-breslau

Reageren op: Scooter rijder vol in de zijkant van een ambulance gereden aan de Breslau, ambulance reed met spoed naar reanimatie meld ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.