- Advertentie (?) -

Live: Hooibalen in brand aan de Achterzeedijk, de brandweer heeft het vuur geblust (1 updates)

Donderdag 11 juli 2019, 06:49:57Reageer via Facebook ()

Hooibalen in brand aan de Achterzeedijk, de brandweer heeft het vuur geblust. De brandweer werd rond 5:15 uur gealarmeerd voor deze melding.

Update: De brand vond plaats op de Achterzeedijk thv Thermen/parkeerplaats. Ivm vermoeden van brandstichting is ook de politie ter plaatse geweest. De brand was rond 6:30 uur vanochtend geblust. In diverse woonwijken was vanochtend vroeg sprake van stankoverlast door deze brand.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 06:49:57, donderdag 11 juli 2019

    Hooibalen in brand aan de Achterzeedijk, de brandweer heeft het vuur geblust. De brandweer werd rond 5:15 uur gealarmeerd voor deze melding. Update: De brand vond plaats op de Achterzeedijk thv Thermen/parkeerplaats. Ivm vermoeden van brandstichting is ook de politie ter plaatse geweest. De brand was rond 6:30 uur vanochtend geblust. In diverse woonwijken was vanochtend vroeg sprake van stankoverlast door deze brand.

Reageren op: Hooibalen in brand aan de Achterzeedijk, de brandweer heeft het vuur geblust ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.