- Advertentie (?) -

Live: Jongetje op fiets hard ten val gekomen aan de Bachlaan, omstanders bieden eerste hulp (1 updates)

Woensdag 26 juni 2019, 14:57:09Reageer via Facebook ()

Jongetje op fiets hard ten val gekomen aan de Bachlaan, omstanders bieden eerste hulp. Politiewagen en motoragent kwamen ook ter plaatse. Het jongetje was alleen en kan zich niets meer van de val herinneren. Volgens een buurtbewoner is hij een stuk door de lucht gevlogen (eenzijdig ongeval). Een vrouw reed vlak na het ongeval met haar auto langs toen ze de jongen al strompelend over de weg zag lopen. Ze heeft hem samen met de bewoner aan de Korraallaan eerste hulp geboden. Hij was haar zo dankbaar voor haar hulp en geruststellende woorden dat ze nog een stevige knuffel van hem kreeg.

Het ambulancepersoneel ontfermt zich verder over de jongen. Hij heeft last van en wonden op zijn been en arm.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:57:09, woensdag 26 juni 2019

    Jongetje op fiets hard ten val gekomen aan de Bachlaan, omstanders bieden eerste hulp. Politiewagen en motoragent kwamen ook ter plaatse. Het jongetje was alleen en kan zich niets meer van de val herinneren. Volgens een buurtbewoner is hij een stuk door de lucht gevlogen (eenzijdig ongeval). Een vrouw reed vlak na het ongeval met haar auto langs toen ze de jongen al strompelend over de weg zag lopen. Ze heeft hem samen met de bewoner aan de Korraallaan eerste hulp geboden. Hij was haar zo dankbaar voor haar hulp en geruststellende woorden dat ze nog een stevige knuffel van hem kreeg. Het ambulancepersoneel ontfermt zich verder over de jongen. Hij heeft last van en wonden op zijn been en arm.

Reageren op: Jongetje op fiets hard ten val gekomen aan de Bachlaan, omstanders bieden eerste hulp ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.