Live: Vioolhof: Kind met voet vast tussen pedaal /frame van fiets, brandweer druk bezig om de jongen los te krijgen (1 updates)

Donderdag 6 juni 2019, 16:30:49Reageer via Facebook ()

Vioolhof: Kind met voet vast tussen pedaal/frame van fiets, brandweer druk bezig om de jongen los te krijgen. De brandweer gaat hydraulisch gereedschap gebruiken om de voet tussen de spaken van zijn eigen fietsje uit te krijgen (spreiden en/of knippen). Het ambulancepersoneel staat ondertussen ook klaar om de jongen daarna eventueel te helpen.

Update: Het jongetje is los geknipt. Hij heeft geen letsel opgelopen. Van het ambulancepersoneel heeft hij een troost knuffelbeertje gehad. Ook mocht hij nog even in de ambulance en brandweerauto kijken.

Update: https://www.facebook.com/BarendrechtNULive/posts/1241897142666282

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 16:30:49, donderdag 6 juni 2019

    Vioolhof: Kind met voet vast tussen pedaal/frame van fiets, brandweer druk bezig om de jongen los te krijgen. De brandweer gaat hydraulisch gereedschap gebruiken om de voet tussen de spaken van zijn eigen fietsje uit te krijgen (spreiden en/of knippen). Het ambulancepersoneel staat ondertussen ook klaar om de jongen daarna eventueel te helpen. Update: Het jongetje is los geknipt. Hij heeft geen letsel opgelopen. Van het ambulancepersoneel heeft hij een troost knuffelbeertje gehad. Ook mocht hij nog even in de ambulance en brandweerauto kijken. Update: https://www.facebook.com/BarendrechtNULive/posts/1241897142666282

Reageren op: Vioolhof: Kind met voet vast tussen pedaal /frame van fiets, brandweer druk bezig om de jongen los te krijgen ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.