- Advertentie (?) -

Live: Oudere vrouw op scootmobiel aangereden op de 1e Barendrechtseweg, de weg is afgesloten thv Scheldestraat (1 updates)

Vrijdag 10 mei 2019, 17:11:10Reageer via Facebook ()

Oudere vrouw op scootmobiel aangereden op de 1e Barendrechtseweg, de weg is afgesloten thv Scheldestraat. De vrouw is op de brancard gelegd en wordt in de ambulance behandeld aan haar verwondingen. De politie neemt getuigenverklaringen op.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/30115/vrouw-in-scootmobiel-gewond-geraakt-bij-aanrijding-met-pick-up-truck-op-zebrapad-1e-barendrechtseweg

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:11:10, vrijdag 10 mei 2019

    Oudere vrouw op scootmobiel aangereden op de 1e Barendrechtseweg, de weg is afgesloten thv Scheldestraat. De vrouw is op de brancard gelegd en wordt in de ambulance behandeld aan haar verwondingen. De politie neemt getuigenverklaringen op. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/30115/vrouw-in-scootmobiel-gewond-geraakt-bij-aanrijding-met-pick-up-truck-op-zebrapad-1e-barendrechtseweg

Reageren op: Oudere vrouw op scootmobiel aangereden op de 1e Barendrechtseweg, de weg is afgesloten thv Scheldestraat ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU agenda