Live: Automobilist onder schot gehouden en aangehouden op de Carnisser Baan (1 updates)

Dinsdag 30 april 2019, 13:45:17Reageer via Facebook ()

Automobilist onder schot gehouden en aangehouden op de Carnisser Baan. De politie heeft zojuist een man aangehouden op de Carnisser Baan. Een getuige laat weten: "Politiemannen hielden hem onder schot en vroegen hem zijn handen omhoog te doen. Op dat moment werd hij in de boeien geslagen. Dit zijn foto's nadat de man in de boeien werd geslagen. De politieman die bij de auto staat op de foto nam op dat moment de verdachte zijn auto mee."

Het is vooralsnog onbekend waarvan de man wordt verdacht.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 13:45:17, dinsdag 30 april 2019

    Automobilist onder schot gehouden en aangehouden op de Carnisser Baan. De politie heeft zojuist een man aangehouden op de Carnisser Baan. Een getuige laat weten: "Politiemannen hielden hem onder schot en vroegen hem zijn handen omhoog te doen. Op dat moment werd hij in de boeien geslagen. Dit zijn foto's nadat de man in de boeien werd geslagen. De politieman die bij de auto staat op de foto nam op dat moment de verdachte zijn auto mee." Het is vooralsnog onbekend waarvan de man wordt verdacht.

Reageren op: Automobilist onder schot gehouden en aangehouden op de Carnisser Baan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen