Live: Ondergrondse container (met vuurwerk) in brand gestoken aan de Olmenwede (1 updates)

Dinsdag 25 december 2018, 20:22:47Reageer via Facebook ()

Ondergrondse container (met vuurwerk) in brand gestoken aan de Olmenwede. Aantal knallen te horen in de container. Brandweer heeft de container inmiddels zo goed als geblust. Staat nog wel flink te roken.

Update 20:55 uur: Na het kleine brandweervoertuig uit Rdam (2 man) gaat nu de tankautospuit van brandweer Barendrecht (6 man) naar de containerbrand. Kleine voertuig had te weinig meters slang bij zich om de brand met water te kunnen blussen. Schuimblussing was blijkbaar niet voldoende.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:22:47, dinsdag 25 december 2018

    Ondergrondse container (met vuurwerk) in brand gestoken aan de Olmenwede. Aantal knallen te horen in de container. Brandweer heeft de container inmiddels zo goed als geblust. Staat nog wel flink te roken. Update 20:55 uur: Na het kleine brandweervoertuig uit Rdam (2 man) gaat nu de tankautospuit van brandweer Barendrecht (6 man) naar de containerbrand. Kleine voertuig had te weinig meters slang bij zich om de brand met water te kunnen blussen. Schuimblussing was blijkbaar niet voldoende.

Reageren op: Ondergrondse container (met vuurwerk) in brand gestoken aan de Olmenwede ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Vergunningen kaart. Alle bekendgemaakte vergunningen in de gemeente Barendrecht