Live: 'Bijzonder kerstfeest' in de Dorpskerk: Het kerstverhaal en muziek voor en door mensen met (en zonder) beperking (1 updates)

Vrijdag 14 december 2018, 20:28:22Reageer via Facebook ()

'Bijzonder kerstfeest' in de Dorpskerk: Het kerstverhaal en muziek voor en door mensen met (en zonder) beperking. Diverse muziekinstrumenten worden gebruikt om de kerstklanken in de Dorpskerk te laten klinken. Oa de groep van het Bijzonder Muziekwerk van Harmonievereniging Barendrecht is present.

Update, meer foto's: https://barendrechtnu.nl/evenementen/28972/fotos-winterfeest-barendrecht-2018

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:28:22, vrijdag 14 december 2018

    'Bijzonder kerstfeest' in de Dorpskerk: Het kerstverhaal en muziek voor en door mensen met (en zonder) beperking. Diverse muziekinstrumenten worden gebruikt om de kerstklanken in de Dorpskerk te laten klinken. Oa de groep van het Bijzonder Muziekwerk van Harmonievereniging Barendrecht is present. Update, meer foto's: https://barendrechtnu.nl/evenementen/28972/fotos-winterfeest-barendrecht-2018

Reageren op: 'Bijzonder kerstfeest' in de Dorpskerk: Het kerstverhaal en muziek voor en door mensen met (en zonder) beperking ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Foto's pagina met daarop fotoalbums uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.