Live: Brandweer ter plaatse op bedrijventerrein Dierenstein voor een groot gaslek, naastgelegen gebouw nog ontruimd (1 updates)

Woensdag 24 oktober 2018, 14:17:46Reageer via Facebook ()

Brandweer ter plaatse op bedrijventerrein Dierenstein voor een groot gaslek, naastgelegen gebouw nog ontruimd. Het lek werd rond half één gemeld. Een naastgelegen bedrijf is ontruimd en het gebied is afgezet. Monteurs van Stedin hebben de leiding afgesloten, in het afgelopen half uur is het resterende gas nog uit de leidingen gelekt. Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond: "Totdat de leiding helemaal leeg is, blijft de afzetting intact." De brandweer verricht ondertussen metingen.

Omdat beide tankautospuit brandweervoertuigen van brandweer Barendrecht zijn ingezet heeft de brandweer van Capelle de kazerne herbezet om te zorgen dat de (brandweer)zorg in Barendrecht en omgeving gewaarborgd is.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:17:46, woensdag 24 oktober 2018

    Brandweer ter plaatse op bedrijventerrein Dierenstein voor een groot gaslek, naastgelegen gebouw nog ontruimd. Het lek werd rond half één gemeld. Een naastgelegen bedrijf is ontruimd en het gebied is afgezet. Monteurs van Stedin hebben de leiding afgesloten, in het afgelopen half uur is het resterende gas nog uit de leidingen gelekt. Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond: "Totdat de leiding helemaal leeg is, blijft de afzetting intact." De brandweer verricht ondertussen metingen. Omdat beide tankautospuit brandweervoertuigen van brandweer Barendrecht zijn ingezet heeft de brandweer van Capelle de kazerne herbezet om te zorgen dat de (brandweer)zorg in Barendrecht en omgeving gewaarborgd is.

Reageren op: Brandweer ter plaatse op bedrijventerrein Dierenstein voor een groot gaslek, naastgelegen gebouw nog ontruimd ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.