Live: Feyenoorder Botteghin heeft zojuist de Nacht zonder Dak geopend aan de Oude Maas (1 updates)

Vrijdag 5 oktober 2018, 20:29:45Reageer via Facebook ()

Feyenoorder Botteghin heeft zojuist de Nacht zonder Dak geopend aan de Oude Maas. Zo'n 40 tieners hebben eerder vandaag van karton en ander 'afval' een krot gebouwd waarin ze de nacht zullen doorbrengen voor het goede doel: straatkinderen via Stichting Tear.

Eric Botteghin beoordeelde de gebouwde krotten en deelde daarna een prijs uit aan de maker van het mooiste krot. Daarmee was de Nacht zonder Dak officieel geopend. De deelnemers gaan vanavond nog spellen spelen en later op de avond is er een kampvuur.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/nieuws/barendrecht/28139/nacht-zonder-dak-aan-de-oude-maas-haalt-e5-567-op-voor-het-goede-doel

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 20:29:46, vrijdag 5 oktober 2018

    Feyenoorder Botteghin heeft zojuist de Nacht zonder Dak geopend aan de Oude Maas. Zo'n 40 tieners hebben eerder vandaag van karton en ander 'afval' een krot gebouwd waarin ze de nacht zullen doorbrengen voor het goede doel: straatkinderen via Stichting Tear. Eric Botteghin beoordeelde de gebouwde krotten en deelde daarna een prijs uit aan de maker van het mooiste krot. Daarmee was de Nacht zonder Dak officieel geopend. De deelnemers gaan vanavond nog spellen spelen en later op de avond is er een kampvuur. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/nieuws/barendrecht/28139/nacht-zonder-dak-aan-de-oude-maas-haalt-e5-567-op-voor-het-goede-doel

Reageren op: Feyenoorder Botteghin heeft zojuist de Nacht zonder Dak geopend aan de Oude Maas ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.