- Advertentie (?) -

Live: Rookontwikkeling aan achterzijde supermarkt Dirk vd Broek aan het Muziekplein ivm geklapte CO2 leiding (1 updates)

Dinsdag 28 augustus 2018, 13:59:31Reageer via Facebook ()

Rookontwikkeling aan achterzijde supermarkt Dirk vd Broek aan het Muziekplein ivm geklapte CO2 leiding. Brandweer met spoed ter plaatse voor een melding van een mogelijke brand. Klanten en personeel staan buiten op het Muziekplein. Het gaat echter niet om een brand, maar een geklapte CO2 leiding, waardoor rook ontstaat. Brandweer gaat het pand ventileren.

Update 14:40: Klanten en personeel mogen de winkel weer in. De brandweer heeft het pand geventileerd.

Update, artikel + foto's: http://barendrechtnu.nl/incidenten/27530/leiding-van-blusinstallatie-klapt-in-supermarkt-muziekplein-wel-rook-geen-vuur

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 13:59:31, dinsdag 28 augustus 2018

    Rookontwikkeling aan achterzijde supermarkt Dirk vd Broek aan het Muziekplein ivm geklapte CO2 leiding. Brandweer met spoed ter plaatse voor een melding van een mogelijke brand. Klanten en personeel staan buiten op het Muziekplein. Het gaat echter niet om een brand, maar een geklapte CO2 leiding, waardoor rook ontstaat. Brandweer gaat het pand ventileren. Update 14:40: Klanten en personeel mogen de winkel weer in. De brandweer heeft het pand geventileerd. Update, artikel + foto's: http://barendrechtnu.nl/incidenten/27530/leiding-van-blusinstallatie-klapt-in-supermarkt-muziekplein-wel-rook-geen-vuur

Reageren op: Rookontwikkeling aan achterzijde supermarkt Dirk vd Broek aan het Muziekplein ivm geklapte CO2 leiding ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.