Delen

- Advertentie (?) -

Besluit omgevingsvergunning blaashal Zuider Carnisseweg 101 (2e fase), Barendrecht

25-03-2021

Besluit omgevingsvergunning blaashal Zuider Carnisseweg 101 (2e fase), Barendrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omgevingsvergunning hebben verleend voor de realisatie van een blaashal gedurende 3 maanden per jaar en bijbehorende gastank en opslagcontainers aan de Zuider Carnisseweg 101 te Barendrecht. Om de ontwikkeling juridisch-planologisch mogelijk te maken is een omgevingsvergunning voor het bouwen aangevraagd (2e fase).

Inzien
Het besluit met de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien op het gemeentelijke Servicecentrum in de periode vanaf 26 maart t/m 6 mei 2021. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Van der Graaf via telefoonnummer 14 0180 of een afspraak maken via https://www.barendrecht.nl/bouwplannen-en-bouwtekeningen-bekijken. Ook is het besluit digitaal beschikbaar op www.barendrecht.nl/ter-inzage

Beroep
Tijdens de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door: 1.degene die zienswijzen hebben ingebracht op deze ontwerpbeschikking; 2.de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking; 3.belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking; 4.degene die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Onherroepelijk
De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank in Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Rotterdam, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Pim van der Graaf via 0180 698 328.

Barendrecht, 24 maart 2021

College van burgemeester en wethouders Namens deze: De heer J.P. van den Berg

Terug naar het vergunningen overzicht

Details van vergunning

  • BeschrijvingBesluit omgevingsvergunning blaashal Zuider Carnisseweg 101 (2e fase), Barendrecht
  • Soortwonen (bestemmingsplan)
  • Gepubliceerd op26-03-2021
  • Start25-03-2021
  • StraatnaamCarnisseweg 101
  • Postcode3007BL

- Advertentie (?) -