Delen

- Advertentie (?) -

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning blaashal Zuider Carnisseweg 101 (1e fase), Barendrecht

22-10-2020

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning blaashal Zuider Carnisseweg 101 (1e fase), Barendrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van een blaashal gedurende 3 maanden per jaar en bijbehorende gastank en opslagcontainers aan de Zuider Carnisseweg 101 te Barendrecht. Om de ontwikkeling juridisch-planologisch mogelijk te maken is een omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan aangevraagd (1e fase). Bij deze aanvraag moet worden onderbouwd dat sprake is van een goede ruimtelijke ordening. Uit de voorliggende stukken blijkt dat er sprake is van een goede ruimtelijke ordening.

Inzien
Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien op het gemeentelijke Servicecentrum in de periode vanaf 23 oktober t/m 3 december 2020. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Van der Graaf via telefoonnummer 14 0180 of een afspraak maken via https://www.barendrecht.nl/bouwplannen-en-bouwtekeningen-bekijken. Ook is het ontwerpbesluit digitaal beschikbaar op www.barendrecht.nl/ter-inzage

Reactie geven
Wilt u op het ontwerpbesluit reageren? U kunt gedurende hierboven genoemde periode mondeling of schriftelijk een zienswijze (reactie) indienen tot uiterlijk 3 december 2020. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouder van Barendrecht, t.a.v. P. van der Graaf, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Van der Graaf via telefoonnummer 14 0180.

Barendrecht, 21 oktober 2020

College van burgemeester en wethouders, Namens deze:
De heer J.P. van den Berg

Terug naar het vergunningen overzicht

Details van vergunning

  • BeschrijvingOntwerpbesluit omgevingsvergunning blaashal Zuider Carnisseweg 101 (1e fase), Barendrecht
  • Soortwonen (bestemmingsplan)
  • Gepubliceerd op25-10-2020
  • Start22-10-2020
  • Straatnaam
  • Postcode

- Advertentie (?) -