Delen

- Advertentie (?) -

Ontwerpbestemmingsplan Zuidpolder fase 2.1 ter inzage

15-02-2018

Ontwerpbestemmingsplan Zuidpolder fase 2.1 ter inzage

Op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Barendrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zuidpolder fase 2.1 ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking het terug bestemmen van agrarische gronden die voorheen de bestemming Natuur hebben. De gemeente Barendrecht is al enkele jaren bezig met de gefaseerde uitvoering van de herinrichting van de Zuidpolder. De herinrichting is geregeld in het vigerende bestemmingsplan 'Zuidpolder'.
Bij de vaststelling van het huidige bestemmingsplan Zuidpolder (2010) zijn verschillende percelen met de bestemming ‘Agrarisch’ gewijzigd naar de bestemming ’Natuur’. Het bestaande agrarische gebruik is sinds de vaststelling van dat bestemmingsplan echter niet gewijzigd en wordt nu door middel van het voorliggende bestemmingsplan weer terugbestemd naar ‘Agrarisch’.

Bestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode vanaf 15 februari 2018 t/m 30 maart 2018 bij het gemeentelijke Servicecentrum en op de gemeentelijke website www.barendrecht.nl onder Ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie geven
Wilt u op het ontwerpbestemmingsplan reageren? U kunt gedurende hierboven genoemde periode mondeling of schriftelijk een zienswijze (reactie) indienen (op uiterlijk 30 maart 2018). Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, t.a.v. de heer J.P. van den Berg, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J.P. van den Berg via telefoonnummer 14 0180.

Vervolgprocedure

Nadat de ontvangen zienswijzen verwerkt zijn, neemt de gemeenteraad een beslissing over de vaststelling van het bestemmingsplan. Wij maken de vaststelling vooraf officieel bekend.

Terug naar het vergunningen overzicht

Details van vergunning

  • BeschrijvingOntwerpbestemmingsplan Zuidpolder fase 2.1 ter inzage
  • Soortbestemmingsplan (bekendmaking)
  • Gepubliceerd op15-02-2018
  • Start15-02-2018
  • Straatnaam
  • Postcode

- Advertentie (?) -