Voetbalveld

BARENDRECHT – BVV Barendrecht heeft dinsdagavond de finale bereikt van de Voetbal Rijnmond Cup. In de halve finale klopten de rood/witten vlak voor tijd hoofdklasser Spijkenisse.

De gasten waren op sportpark De Bongerd goed uit de startblokken gekomen en stonden binnen het half uur op een 2-0 voorsprong dankzij doelpunten van Adams en Van Muijen. Nog voor rust trok Barendrecht de stand gelijk via goals van Joey Jongman en Mitchel van Gastel. Twintig minuten voor tijd schoot Jongman met zijn tweede treffer Barendrecht op voorsprong, maar weer had Spijkenisse een antwoord: Duynstee scoorde de 3-3. Het leek op strafschoppen aan te komen, maar middenvelder Danny Monster bezorgde Barendrecht een minuut voor tijd alsnog de zege door met zijn tweede treffer van de avond de 4-3 te scoren.

Barendrecht speelt nu op zaterdag 13 juni de finale op het terrein van SV Charlois. De winnaar van het duel tussen Deltasport en Jodan Boys is dan de opponent van de rood/witten.