Kunstgras voetbalveld

BARENDRECHT – De dames van Barendrecht voelen zich vooralsnog prima thuis in de Topklasse. Voorafgaand aan de ondertekening van de sponsorovereenkomst met T-shirtdeal wonnen de dames op de eigen Bongerd met 1-0 van Ter Leede. De rood/witten moeten daarom alleen het ongeslagen Wartburgia nog boven zich dulden en nemen een knappe tweede plaats in.

De beloftes van Barendrecht 2 zitten in de hoek waar de klappen vallen. Tegen het laaggesplaatste Jodan Boys werd met 2-1 verloren. Het felle Jodan Boys kwam op voorsprong, waarna Niels Groeneveldt een corner van Gianni Weststrate keihard inkopte (1-1). Nog voor rust kwam Jodan Boys nog op voorsprong, wat zij de tweede helft niet meer uit handen gaf. Barendrecht 3 boekte een regelmatige 4-1 zege op Spirit en ook Barendrecht B1 boekte een 3-0 overwinning bij DSO. De junioren van Barendrecht A1 wachten tenslotte nog op de eerste zege van het seizoen; zaterdag was Quick Boys met 2-0 te sterk.