Sport: Basketbal

BARENDRECHT – Na 7 jaar stopt Aarnoudse Transportmiddelen als hoofdsponsor van de heren van CBV Binnenland. Een mooie periode waarin de heren nagenoeg elk jaar de finale van de promotiedivisie bereikten en één Nederlands kampioenschap werd binnengehaald. De vereniging CBV Binnenland is Aarnoudse Transportmiddelen uiteraard heel dankbaar voor alle steun die de Barendrechtse onderneming heeft gegeven.

Afgelopen seizoen heeft het in Rhoon gevestigde Vertom al opgetreden als balsponsor bij de belangrijke wedstrijden van Binnenland Heren 1. Deze samenwerking hebben CBV Binnenland en Vertom nu omgezet in een sponsorovereenkomst voor de komende 3 seizoenen. De Barendrechtse heren hoofdmacht zal het seizoen 2016-2017 onder de naam Vertom/Binnenland ingaan. Het team staat onder leiding van Martijn Kwak en komt uit in de 1e divisie.

Vertom

Vertom is een ervaren partner voor het verzorgen van scheepstransport en biedt expertise op de volgende vlakken: Bevrachting, Tankerbevrachting, Scheepsagent en Lijndiensten. Wie behoefte heeft aan nationaal of internationaal scheepstransport en daarbij zoekt naar een ervaren partner, is bij Vertom aan het juiste adres. Op de vestiging in Rhoon staat een team van 60 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers voor u klaar. Meer informatie op www.vertom.nl





« | »