BARENDRECHT – Zaterdagavond wordt om 20.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam wedstrijd vier in de halve finale play-off serie tussen Loon Lions en Lintex-Binnenland/Rotterdam gepeeld. Afgelopen woensdag pakte Loon Lions het thuisvoordeel in de serie terug door in Rotterdam wedstrijd drie met 53-57 winnend af te sluiten. Daarmee is de stand 1-2 in het voordeel van de ploeg uit Landsmeer die nog één zege af is van het bereiken van de finale.

Wil Lintex-Binnenland/Rotterdam de vorig seizoen veroverde landstitel kunnen prolongeren dan zal dus gewonnen moeten worden om daarna ook aankomende woensdag in Landsmeer in de vijfde wedstrijd de winst te pakken. Een moeilijke opgave maar zeker geen onmogelijke. De ploeg van coach Joost van Rangelrooy heeft dit seizoenen bewezen er te moeten staan als het er echt om gaat.

En uiteraard hopen we weer op een vol Topsportcentrum Rotterdam!

Kaarten

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.
LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!





« | »