BARENDRECHT – Woensdagavond gaat de halve finale van de play-offs serie tussen Lintex-Binnenland/Rotterdam en Loon Lions verder. Na de twee wedstrijden die de afgelopen week in Landsmeer zijn gespeeld is de stand 1-1 in de serie en volgen woensdag- en zaterdagavond in het Topsportcentrum Rotterdam de wedstrijden nummer drie en vier.

De eerste twee ontmoetingen werden dus in Landsmeer gespeeld en waren totaal verschillend. In wedstrijd nummer één was Lintex-Binnenland/Rotterdam niet bij de les en verloor uiteindelijk kansloos van Loon Lions. Het team herpakte zich echter in wedstrijd twee en kon knap de winst en het thuisvoordeel in de play-offs naar zich toe te halen. Het is de vraag wat beide coaches na afgelopen zaterdag in hun tactisch plan hebben aangepast. Het zal zeker weer een interessante ontmoeting worden tussen de twee meest succesvolle ploegen van de afgelopen jaren. Zowel de wedstrijd van woensdag als die van zaterdag beginnen om 20.00 uur. En uiteraard hopen we op een vol Topsportcentrum Rotterdam!

Toegang

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.
LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!





« | »