- Advertentie (?) -

Live: Ongeval 3e Barendrechtseweg betreft auto in de greppel bij het Barend Bos (1 updates)

Woensdag 27 juli 2022, 17:24:08Reageer via Facebook ()

Ongeval 3e Barendrechtseweg betreft auto in de greppel bij het Barend Bos. Gaat om de toegangsweg van de parkeerplaats van de stormbaan in het Barend Bos.

Politie en ambulance ter plaatse. Er werd een poging gedaan (door de witte auto) om de auto weer op de weg te trekken, dat lukte zojuist niet direct. Voor zover bekend geen (ernstig) gewonden. Politie assisteert bij de afhandeling.

Update: Betrof een onwel wording van de bestuurder van de auto. Vrouw is nagekeken in de ambulance.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 17:24:08, woensdag 27 juli 2022

    Ongeval 3e Barendrechtseweg betreft auto in de greppel bij het Barend Bos. Gaat om de toegangsweg van de parkeerplaats van de stormbaan in het Barend Bos. Politie en ambulance ter plaatse. Er werd een poging gedaan (door de witte auto) om de auto weer op de weg te trekken, dat lukte zojuist niet direct. Voor zover bekend geen (ernstig) gewonden. Politie assisteert bij de afhandeling. Update: Betrof een onwel wording van de bestuurder van de auto. Vrouw is nagekeken in de ambulance.

Reageren op: Ongeval 3e Barendrechtseweg betreft auto in de greppel bij het Barend Bos ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.