- Advertentie (?) -

Live: Picknick in 't Park in Park Buitenoord (1 updates)

Vrijdag 24 juni 2022, 18:43:46Reageer via Facebook ()

Picknick in 't Park in Park Buitenoord. Momenteel muziek van de DJ, om 19:00 uur zangeres José gevolgd door Django Wagner om 19:45 uur en daarna Helemaal Hollands en zanger Alex.

De clown is druk bezig met het vouwen van ballonnen voor de kinderen en ook het springkussen is inmiddels gevuld. Ondertussen zijn de meeste bankjes inmiddels ook gevuld en zitten mensen te eten (er staan zo'n 20 foodtrucks), of staan ze inmiddels alweer bij de bar.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:43:46, vrijdag 24 juni 2022

    Picknick in 't Park in Park Buitenoord. Momenteel muziek van de DJ, om 19:00 uur zangeres José gevolgd door Django Wagner om 19:45 uur en daarna Helemaal Hollands en zanger Alex. De clown is druk bezig met het vouwen van ballonnen voor de kinderen en ook het springkussen is inmiddels gevuld. Ondertussen zijn de meeste bankjes inmiddels ook gevuld en zitten mensen te eten (er staan zo'n 20 foodtrucks), of staan ze inmiddels alweer bij de bar.

Reageren op: Picknick in 't Park in Park Buitenoord ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.