- Advertentie (?) -

Live: Drie voertuigen met schade bij kop-staart aanrijding op de Dierensteinweg (1 updates)

Zaterdag 16 oktober 2021, 13:31:28Reageer via Facebook ()

Drie voertuigen met schade bij kop-staart aanrijding op de Dierensteinweg. Ongeval vond rond 12:25 uur plaats. Bergingsbedrijf is zojuist ter plaatse gekomen om eerste voertuig af te voeren. Tweede voertuig moet ook weggehaald worden, de derde met minder schade zal op eigen kracht (proberen) weg te komen.

Een ambulance medewerker heeft alle betrokkenen gecontroleerd. In het meest beschadigde voertuig dit een grote deuk in de voorruit en zijn de airbags afgegaan.

Het is nog steeds erg druk op de Dierensteinweg omdat het verkeer om en om langs het ongeval moet. Politie regelt het verkeer en assisteert bij de afhandeling (papierwerk).

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 13:31:28, zaterdag 16 oktober 2021

    Drie voertuigen met schade bij kop-staart aanrijding op de Dierensteinweg. Ongeval vond rond 12:25 uur plaats. Bergingsbedrijf is zojuist ter plaatse gekomen om eerste voertuig af te voeren. Tweede voertuig moet ook weggehaald worden, de derde met minder schade zal op eigen kracht (proberen) weg te komen. Een ambulance medewerker heeft alle betrokkenen gecontroleerd. In het meest beschadigde voertuig dit een grote deuk in de voorruit en zijn de airbags afgegaan. Het is nog steeds erg druk op de Dierensteinweg omdat het verkeer om en om langs het ongeval moet. Politie regelt het verkeer en assisteert bij de afhandeling (papierwerk).

Reageren op: Drie voertuigen met schade bij kop-staart aanrijding op de Dierensteinweg ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.